Robot Belgium

Just another SeoBureau site

Wat is een betere manier om op een warme zomerdag af te koelen dan met een koud drankje in de hand te genieten van uw zwembad in de achtertuin? Voordat u zich op het buitenplezier stort, kunt u deze tips voor zomerdrankjes bij het zwembad bestuderen. Deze ideeën zullen u helpen de veiligheid te maximaliseren en het werk in uw leefruimte buiten tot een minimum te beperken.

Tips voor drankjes in de achtertuin
Zet een bar of barkar in de achtertuin neer. In plaats van meerdere keren naar uw keuken te gaan, kunt u een bar of barkar in de achtertuin plaatsen om het entertainen en ontspannen een stuk gemakkelijker te maken. Het creëren van een buitenbar is een leuk project dat u kunt aanpassen aan uw stijl, met behulp van decoraties voor buiten, gevonden voorwerpen, kunstvoorwerpen en nog veel meer. Wij houden van dit houten bord van Maine Salty Girl:

Zeemeerminnen drinken gratis bord
Maak je eigen kenmerkende drankje. Net als een signatuurparfum straalt een kenmerkend drankje klasse en elegantie uit. En het maakt het maken van een menu wel heel gemakkelijk! Veel plezier met het bedenken van coole ingrediënten en een slimme naam voor je drankje.

Vruchtensmoothie
Creëer een roterend mocktailmenu. Versier een krijtbord met een menu van je top drie favoriete drankjes aan het zwembad!

Bewaar ze in de koelkast van je buitenkeuken. Houd je drankjes koud terwijl je geniet in je achtertuin. U hoeft niet meer naar uw keuken te gaan als u een buitenkeuken heeft!

Mini koelkast met drankjes
Gebruik nooit glazen bekers of kannen in de buurt van uw zwembad. Verbrijzelde glasscherven zijn uiterst gevaarlijk en moeilijk te zien. En waarom het risico nemen als er zoveel geweldige plastic outdoor drinkgerei opties zijn zoals breukvast drankgerei van Life Spa?

Wijn- en bierglazen
Verfraai uw drankje met leuke toevoegingen. Voeg verse kruiden zoals munt of rozemarijn, honing of citrusvruchten zoals schijfjes citroen, sinaasappel of limoen toe aan je recepten voor een smaakvolle voedingsboost.

Zorg voor schaduw. Zorg voor een plek waar u in de schaduw kunt zitten terwijl u geniet van uw drankje om smeltend ijs en lauwe drankjes tot een minimum te beperken.

Buiten in de schaduw bij het zwembad
Enkele zomerse drankrecepten nodig voor bij het zwembad? Bekijk onze verfrissende zomerdrankrecepten, fruitige zwembaddrankjes en zomerse zwembaddrankjes voor kinderen! En bekijk nog tientallen andere zwembaddrankjes recepten op Pinterest!


Zwembad gezocht? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres! Na een paar hittegolven en heel wat vragen van onze klanten, hebben we beslist om vanaf 2021 ook een gamma zwembaden toe te voegen. We kiezen bewust voor het merk EXIT omwille van hun kwalitatief hoogstaande aanbod en service.